پيام دکتر ميرزاده به مناسبت فرارسيدن سالروز شانزدهم آذر و بزرگداشت روز دانشجو

ييس دانشگاه آزاد اسلامي در پیامی به مناسبت 16 آذر ، ضمن تکریم و بزرگداشت روز دانشجو، تاکید کرد:  تلاش دانشجويان عزيز ايراني كه علي رغم همه كاستي ها و برخي تنگ نظري ها همچون ستاره اي در آسمان علم جويي، آزادي خواهي و ظلم ستيزي مي درخشند ستودني و مبارك است.

به گزارش مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، در پيام دکتر حميد ميرزاده آمده است:

"فرزندان عزيزم؛  دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي

فرا رسيدن شانزدهم آذر، روز دانشجو را به شما كه امروز آينده ساز و فردا چهره پرداز ايران اسلامي هستيد تبريك مي گويم.

به روان پاك سه شهيد راه ايستادگي در مقابل استعمار و استبداد، كه خونشان در صحن دانشگاه ريخت و يادشان در ذهن دانشگاه ماند، درود مي فرستم. اين واقعه نشان داد دانشگاه در همه اعصار مظهر دانش و حريت بوده و خواهد بود.

اقدام رژيم استبدادي پهلوي در به خون كشيدن دانشگاه در سال 1332، نمادي است روشن از دشمني ديرينه استبداد و استعمار با دانش و بينش و در عين حال پيروزي و نصرت نهايي مردم ايران در دو دهه بعد، با پيشتازي اهل علم در حوزه و دانشگاه نمونه اي واضح است از قدرت بي نهايت علم توام با ايمان. قدرتي كه نه تنها ساليان سال استبداد و يكه سالاري داخلي را در هم شكست، بلكه هشت سال در مقابل دشمن خارجي و همه حاميانش ايستاد و از كيان كشور و عزت ملي ايران دفاع كرد.

دانشجوي ايراني امروز نيز با تكيه بر همين قدرت، مسير توليد علم و بومي سازي دانش را مي پيمايد و روز به روز كشور را به قله دانش و انسانيت نزديك تر مي سازد. تلاش دانشجويان عزيز ايراني كه علي رغم همه كاستي ها و برخي تنگ نظري ها همچون ستاره اي در آسمان علم جويي، آزادي خواهي و ظلم ستيزي مي درخشند ستودني و مبارك است.

ياد و خاطره همه شهداي دانشجو و دانشگاه، سه شهيد روز دانشجو و شهداي هسته اي كشور را گرامي مي دارم و براي همه دانشجويان و به خصوص دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي آرزوي موفقيت روزافزون در عرصه علم و ايمان دارم.

حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي"