اهدای گل به آتشنشانان به یاد شهدای خدمت

دکتر شیرشمسی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی گراش؛ به همراه خلیل آتشی ، معاون اداری مالی و مهندس فرهمند، معاون آموزشی و دانشجویان رشته روانشناسی این دانشگاه به منظور تجلیل از فداکاری شهدای آتشنشان، با حضور در ایستگاه آتشنشانی مرکز گراش به مقام شامخ شهدای حادثه ساختمان پلاسکو با اهدای شاخه گل ادای احترام کردند.

Tajlil Atashneshani (6)

دکتر عبدالمهدی شیرشمسی در این دیدار گفت: «شهادت آتشنشانان فداکار، غیور و فرزندان ایران اسلامی در حادثه آتش‌سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو قلب تمامی ملت ایران را داغدار کرد و این حرکت شجاعانه و فداکارانه آتشنشانان در نجات جان هموطنان، در ذهن مردم خواهد ماند. آتشنشانان با آگاهی از خطری که پیش روی آنان بود، پای در میدان مقابله با آتش ساختمان پلاسکو نهادند و با ایثار و از خودگذشتگی، نام خود را در تاریخ ایران اسلامی جاودانه ساختند.» در این دیدار، دانشجویان با اهدای گل به مقام شامخ شهدای آتشنشان ادای احترام و با کارکنان این مرکز گفتگو کردند.