امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی گراش غیر حضوری شد

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گراش ، ادامه ی امتحانات پایان ترم این دانشگاه ، بصورت غیر حضوری (مجازی ) برگزار خواهد شد . لازم به ذکر است امتحانات روز شنبه 31 خرداد  لغو و به تاریخ دیگری موکول شد (این هم غیر حضوری برگزار خواهد شد) . همچنین  امتحانات روز دوشنبه 2 تیر نیز عینا" در روز سه شنبه 3 تیر در همان ساعات (غیر حضوری) برگزار خواهد شد . سایر امتحانات نیز طبق برنامه ی قبلی (برنامه موجود در حساب کاربری دانشجو) و بصورت غیر حضوری (مجازی) برگزار خواهد شد .

نکات قابل توجه:

- امتحانات مجازی از طریق همان سامانه ای که برای انتخاب واحد و غیره استفاده می کرده اید (پرتال دانشجویی سیدا) برگزار میشود

- حتما" نسبت به تهیه گوشی موبایل یا لپ تاپ و کامپیوتر و اشتراک اینترنت مناسب ، اقدام کنید . هر چند بوسیله گوشی موبایل هم می توان در امتحان غیر حضوری شرکت کرد اما داشتن کامپیوتر یا لپ تاپ در سهولت کار  موثر است

- نصب مرورگر فایرفاکس و اپلیکیشن نمایش  pdf  ضروری است

- به صورت امتحانی  حتما" وارد سامانه ی مذکور شوید و در صورت وجود مشکل ، حتما" قبل از امتحانات  نسبت به رفع آن اقدام کنید

- سوالات امتحان متناسب با درس و بنابر تشخیص استاد ممکن است تستی یا تشریحی باشد . سوالات تستی برای هر دانشجو  بصورت تصادفی و متفاوت با سایرین خواهد بود .
- در صورت استفاده از رایانه از عملکرد مناسب دستگاه و کیفیت اینترنت اطمینان حاصل نمایید.
- در صورت استفاده از تلفن همراه  از شارژ بودن آن (شارژ باتری و شارژ بسته اینترنتی) اطمینان کامل حاصل نمایید.