برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گراش و واحد لارستان

دکتر عبدالمهدی شیرشمسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گراش ظهر امروز در نشست مشترک هیئت رئیسه  دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و مرکز گراش که در شهرستان گراش برگزار شد با محکوم‌کردن حمله تروریستی اخیر که منجر به کشته‌شدن پاسداران دلاور ایران اسلامی شد، گفت: شهادت مظلومانه پاسداران اسلام در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان نشان‌دهنده اوج مظلومیت این قشر زحمتکش و مدافعان مرزهای ایران اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گراش با ابراز خرسندی از ابتکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در برگزاری جلسه هیئت رئیسه در مرکز گراش تصریح کرد: با گفتمان و ارتباط نزدیک با این واحد دانشگاهی، می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم و امیدوارم که این جلسات منجر به تعامل هرچه بهتر اداری و تسهیل در روند اجرایی کارها باشد.

دکتر شیرشمسی با ارائه گزارشی مبسوط، فعالیت‌های مرکز گراش را تشریح و اظهار کرد: این مرکز در سال ۱۳۸۵ تأسیس شد  و تاکنون یک‌هزار و ۳۰۰ نفر از این مرکز دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده‌اند که برخی از این عزیزان در سمت‌های و پست‌های مهم شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

در ادامه ، جناب آقای دکتر زارع ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با قدردانی از ارتباط و تعامل خوب این مرکز دانشگاهی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان گفت: مدیری که با کارکنان خود ارتباط خوب و سازنده داشته باشد و مورد مقبولت پرسنل زیرمجموعه خود باشد، می‌تواند به نحو شایسته اثربخش باشد.

وی با قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گراش اظهار کرد: این تعامل و ارتباط خوب مدیر توانمند دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گراش موجب پیشرفت این مجموعه علمی شده است و امیدوارم که در آینده شاهد رشد و شکوفایی بیشتر مرکز گراش باشیم.

ایشان در ادامه افزودند : تأکید و نگاه دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط فعلی، علاوه بر تولید علم و ارتباط با صنعت، توجه به مقوله مهم فرهنگی است و در راستای این هدف مهم و ارزشمند، باید به نحوی برنامه‌ریزی شود تا برون‌دادهای آموزشی و فرهنگی ما شاخص و قابل توجه باشد.